Učenec pasje šole Švrk – ARI

25.5.2012 sem prikukal na svet. Po 3 mesecih me je moja vodnica pripeljala v novi dom.

   Vaja skozi korak

Že septembra sem odšel na tečaj, ki je namenjen mladičkom, v pasjo šolo Švrk. Na zelo lepem barjanskem vadišču sem uspešno zaključil tečaj pri inštruktorju Saši, (k Saši sedaj hodi tudi moj jazbečar Poldi). Ker sem bil zelo pridem in poslušen sem na pobudo Mire Bizjan nadaljeval rally obedience, pri zelo prijaznih inštruktoricah Anji in Tanji. Opravil sem izpite RO-1-2-3, RO-4 me pa še čaka, ker veste, sem v vmesnem času delal tudi druge tečaje, kot je B-BH.

Preval

Pri Karmen in Miji Zahariaš sem se učil trikcev, pri Ambasadorjih nasmeha sem končal zahtevno šolanje (terapijo in aktivnosti s pomočjo živali), kjer obiskujem vrtce, šole, domove za ostarele in otroke s posebnimi potrebami. Ob meni je veliko veselja in zabave, saj izredno rad izvajam naučene trikce. Med zimo sem malo počival, spomladi pa zagotovo spet pridem v pasjo šolo Švrk.

PRIDI TUDI TI!

Šolo zelo priporočam. Z največjim veseljem te bo sprejela odlična ekipa pasje šole Švrk. In veš, tvoja vodnik/ca, se bo veliko naučil/la, ti pa boš poslušal in ubogal. Tako bo obema v zadovoljstvo, saj bosta uspela zgraditi zaupanje za celo življenje!

Ari, 6 let, učenec pasje šole Švrk

Ku-ku pod roko